کمتر سرمایه گذاری است. سرمایه گذاری مستقیم خارجی بهبود می یابند در ماه نوامبر. عکس بن Nabong/Rappler
مانیل فیلیپین – سرمایه گذاری مستقیم خارجی ارسال شده خالص جریان در نوامبر سال 2019 شد اما نه به اندازه کافی برای بلند کردن ملال انگیز رقم برای 11 ماهه سال گذشته است.
این Bangko Sentral ng فیلیپین فاش شده در دوشنبه, 10 فوریه که سرمایه گذاری مستقیم خارجی ثبت نام خالص جریان $623 میلیون در ماه نوامبر 14.6 درصد بالاتر از $543 میلیون در ماه مشابه در سال 2018 است. این عمدتا به دلیل افزایش در تمام سرمایه گذاری مستقیم خارجی قطعات. (بخوانید: [تجزیه و تحلیل] نمره واقعی در سرمایه گذاری مستقیم خارجی)
بخش عمده ای از سهام سرمایه گذاری سرمایه در طول ماه شد منابع عمدتا از ایالات متحده و تایلند و ژاپن و کره جنوبی. سرمایه گذاری کانال بیشتر به مالی و بیمه و املاک و مستغلات صنایع.
سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ماه نوامبر است که تنها در ماه سوم در سال 2019 ارسال شده که سالانه افزایش دهد.
سرمایه گذاری مستقیم خارجی از ژانویه تا نوامبر سال 2019 به مبلغ 6.4 میلیارد و 30% پایین تر از $9.2 میلیارد دلار ثبت شده در مدت مشابه در سال 2018 است. BSP نسبت کاهش برای خاموش اعتماد سرمایه گذاران به دلیل کاهش رشد اقتصاد جهانی.
سهام سرمایه گذاری سرمایه در طول 11 ماه دوره ناشى تا حد زیادی از ژاپن, ایالات متحده آمریکا, سنگاپور, چین و کره جنوبی. این سرمایه گذاری شد pramarily مالی و بیمه املاک و مستغلات و ساخت و تولید.
FDIs در حال سرمایه گذاری که در آن شرکت های خارجی را کنترل مستقیم بر شرکت های فعال در فیلیپین و درگیر در عملیات روزانه. این است نتیجه بیشتر آرزو از نمونه کارها سرمایه گذاری و یا “پول داغ” به عنوان FDIs را نه فقط پول بلکه دانش و مهارت و فن آوری است. – Rappler.com
Leave a reply