آب مرکبات گیری

آب مرکبات گیری چه مارکی خوبه ، آب مرکبات به طور کلی به عنوان یک نوشیدنی ابری توسط مصرف کنندگان ترجیح داده می شود. اندازه ذرات ابر ، که شامل پکتین با وزن مولکولی بالا هستند ، تأثیر تعیین کننده ای بر پایداری ابر دارند. PME آنزیمی حیاتی برای به ویژه پردازش آب مرکبات است و باعث هیدرولیز پکتین و تشکیل گروه های کربوکسیلات با بار منفی می شود. متعاقباً ، پکتین بالای متوکسیل به فرم حساس به کلسیم از پکتین تبدیل می شود. کلسیم یک کاتیون دو ظرفیتی است که قادر به اتصال متقابل مولکولهای پکتین و ساختن پکتهای کلسیم است. تشکیل پکتات های کلسیم کدر پایدار آب مرکبات را از بین می برد ، زیرا لخته سازی با افزایش وزن مولکولی پکتین شروع می شود.

پارامترهای جنبشی غیرفعال سازی PME توسط یک روش حرارتی توسط بسیاری از محققان مورد مطالعه قرار گرفته است. مشخص شده است که پارامترهای زمان و دما برای غیرفعال شدن PME به شرح زیر است: 90 درجه سانتیگراد – 98 درجه سانتیگراد و 60 ثانیه برای آب پرتقال و ماندارین. 85 درجه سانتیگراد – 90 درجه سانتیگراد و 30-40 ثانیه برای آب گریپ فروت ؛ و 75 درجه سانتیگراد – 85 درجه سانتیگراد و 30 ثانیه برای آب لیمو. از طرف دیگر ، در صورت پاک شدن آب فرآوری شده مانند آب لیمو یا آهک ، غیرفعال سازی PME هدف از پاستوریزاسیون نیست (Cautela et al.، 2010؛ Tajchakavit and Ramaswamy، 1997؛ Duvetter et al.، 2009).

پایداری حرارتی آنزیم ها بسیار تحت تأثیر ویژگی های مواد اولیه و محیط گرم کننده آنزیم است. پارامترهای دما و زمان مورد نیاز برای غیرفعال سازی آنزیم های مرتبط با کیفیت به میزان کافی به ماتریس غذا بستگی دارد (پنگ و همکاران ، 2017). جای تعجب نیست که ویژگی های مختلف محیط بسیار بر مقاومت در برابر گرما آنزیم ها تأثیر می گذارد و یکی از مهمترین عوامل مقدار pH محیط است. علاوه بر این ، دمای درمان همچنین بر مقدار D و z آنزیم های هدف تأثیر می گذارد.

آب مرکبات گیری چه مارکی خوبه

خردکن برقی

خردکن های غذایی از مدت ها قبل وجود داشته اند – و این دلیل خوبی دارد. اول ، آنها خرد کردن را کثیف تر می کنند ، زیرا معمولاً خرد کردن آنها را درون ظرف انجام می دهند ، و به خصوص هنگام خرد کردن چیزی مانند مغزهایی که تمایل دارند هنگام برش خود را دور بزنند ، بسیار راحت هستند. دوم ، آنها روش خوبی برای کمک به بچه ها هستند که به روش ایمن در آشپزخانه کمک کنند. همچنین برای افرادی که مهارت ضعیف در چاقو یا مشکلات زبردستی دارند بسیار مناسب است. و آخر اینکه ، استفاده از آنها سرگرم کننده است.

خردکن برقی چه مارکی خوبه ، آنها برای خرد کردن آجیل یا سبزیجات مفید هستند ، و به ویژه برای تهیه سالسا مفید هستند. هلی کوپترهای برقی اساساً مینی پردازنده های غذایی هستند. اینها درست مثل خردکن های دستی عالی هستند ، اما می توانند برای تهیه پوره های کمی نیز استفاده شوند. استفاده از آنها آسانتر از هلی کوپترهای دستی است زیرا شما فقط یک دکمه را برای پالس یا پوره فشار می دهید. با وجود همه دستگاه های خردکن ، نتایج بهتر است اگر غذاهای بزرگتر مانند پیاز ابتدا تکه تکه شوند. در اینجا ، بهترین خردکن های غذایی برای آشپزخانه شماست.

 

گوشت کوب برقی

بهترین مارک گوشت کوب برقی سه کاره ، مخلوط کن غوطه وری (که مخلوط کن دستی یا مخلوط کن استیک نیز نامیده می شود) به اندازه مخلوط کن آشپز قدرتمند نیست ، اما می تواند راحت تر باشد. می توانید از آن برای پوره سوپ مستقیم در گلدان یا تهیه مایونز سریع و آسان استفاده کنید و پس از اتمام کار آن را در کشو بیندازید. ما از سال 2013 گالن سوپ ، اسموتی و سس را با بیش از دو مخلوط کن غوطه وری مخلوط کرده ایم و Breville Control Grip همیشه در بالای صفحه ظاهر می شود. این بافت های نرم تری تولید می کند ، از طرحی استفاده می کند که راحت تر است و همراه با ضرب و شتم ضمیمه هایی است که در واقع کار می کنند.
مخلوط کن غوطه وری Breville Control Grip حتی سوپ های رشته ای را کاملاً خالص می کند و می تواند اسموتی های ساخته شده با یخ و انواع توت های یخ زده را به مخلوط های غلیظ و یخ زده تبدیل کند. این دارای یک دسته لاستیکی و یک دکمه پاور است که هنگام گرفتن آن را به طور طبیعی فشار می دهید ، بنابراین نگه داشتن آن حتی برای مدت زمان طولانی مخلوط کردن راحت است. ترکه ترکیبی که پوره می شود پاشیده نمی شود. ما همچنین از شیشه مخلوط کردن خیلی بزرگ 42 اونسی که دارای دسته ای است ، اندازه گیری های مشخص شده و یک دسته لاستیکی برای محکم نگه داشتن آن در هنگام ترکیب ، قدردانی می کنیم. Breville همراه با یک لیسک و یک اتصال هلی کوپتر ارائه می شود ، و اگرچه یکی از مخلوط کن های گران قیمت دستی است که وجود دارد ، اما ما فکر می کنیم که در کشوی ناخواسته نسبت به سایر پیشنهادهای ناخوشایند کمتر لنگ می زند.

 

هود آشپزخانه

هود چه مارکی خوبه بدون هود دور ، دود ، بو و چربی تولید شده هنگام آشپزی در آشپزخانه شما جا می ماند و در نتیجه بوهای نامطبوع و کیفیت هوا پایین می آید. نصب یک هود محدوده بالای صفحه آشپزخانه شما می تواند کمک کند. یک هود محدوده باعث پخت چربی ، رطوبت و گرما می شود ، سپس آن را فیلتر یا دوباره چرخ می کند یا آن را به بیرون هدایت می کند. بهترین هودهای برد ، تهویه خانه شما را بهبود بخشیده و هوا را صاف نگه می دارند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع هودهای برد و نحوه کار آنها ، به شما کمک می کند تا بهترین انتخاب را برای آشپزخانه خود داشته باشید ، ادامه مطلب را بخوانید.

انواع هودهای رنج

تعدادی از سبک های هودهای محدوده موجود است. بهترین هود برای شما به نیاز و چیدمان آشپزخانه شما بستگی دارد.

هودهای رشته کوه دیواری

هودهای دامنه نصب شده در بالای اجاق گاز شما به جای کابینت نصب شده اند. در حالی که آنها به طور معمول داکت هستند ، مدل های بدون کانال و قابل تبدیل نیز موجود هستند. آنها دارای شکل دودکش مانند و پشته های دریچه ای در معرض دید هستند که به صورت آشپزخانه شما جلوه ای صنعتی می بخشد.

هودهای محدوده جزیره

کسانی که در جزیره آشپزخانه خود یک میز آشپزی دارند ، به هودهای محدوده جزیره ای نیاز دارند که بالای جزایر آشپزخانه یا شبه جزیره ها نصب شده و از سقف آشپزخانه شما خارج می شوند. توصیه می شود که هود محدوده جزیره ای حداقل 6 اینچ از صفحه اجاق گاز شما گسترده تر باشد زیرا آنها از هر دو طرف کمد ندارند تا بتوانند هوا را به سمت هود هدایت کنند.

درج های هود محدوده

در هنگام تهیه آشپزخانه های سفارشی از درج های هود برد که بعضاً به آنها بسته های الکتریکی نیز گفته می شود ، استفاده می شود. آنها متناسب با کابینت شما ساخته شده و با دکوراسیون آشپزخانه شما ترکیب می شوند.

هودهای محدوده زیر کابینت

هودهای زیر کابینت در قسمت زیرین کابینت بالا نصب شده اند. آنها می توانند کانال و یا بدون مجرا باشند. در مدل های کانال دار ، هوا از طریق دریچه های موجود در دیواره مجاور وارد و خارج می شود یا به سمت دریچه های سقف هدایت می شود.

هودهای درجه ای حرفه ای

هودهای درجه یک حرفه ای برای آشپز خانه مشتاق که تهویه مطبوع با کیفیت رستوران در آشپزخانه می خواهد مناسب است. آنها به طور معمول از فن های خروجی اگزوز قدرتمندی بهره می برند که هوا را با سرعت زیاد دفع می کنند.

هودهای محدوده مایکروویو

بسیاری از مایکروویوهای بیش از حد برد مجهز به قابلیت تهویه هستند. هودهای برد مایکروویو می توانند داکت یا داکت باشند و به طور معمول قدرت کمتری نسبت به هودهای برد مستقل دارند.
هنگام انتخاب بهترین هود محدوده چه مواردی را باید در نظر گرفت

قبل از اینکه هود محدوده ای برای آشپزخانه خود انتخاب کنید ، این عوامل اصلی را در نظر بگیرید. اگرچه ممکن است تصور کنید که همه هودهای برد به یک شکل کار می کنند ، اما چندین ویژگی می توانند بر عملکرد آنها تأثیر بگذارند. برای یادگیری برخی از مهمترین ویژگیهایی که باید هنگام خرید بهترین هود در نظر داشته باشید ، به خواندن ادامه دهید.
اندازه هود

اندازه هود فاکتور مهمی است که باید به خاطر بسپارید زیرا تا زمانی که آشپزخانه خود را کاملاً طراحی مجدد نکنید ، هود برد شما باید در ابعاد خاصی متناسب باشد. به طور کلی ، هود محدوده شما باید حداقل به اندازه سطح آشپزخانه شما گسترده باشد. عرض استاندارد دامنه آشپزخانه 30 اینچ است و بنابراین بیشتر هودهای برد موجود در بازار نیز 30 اینچ عرض دارند. در حالی که این اندازه برای اکثر آشپزخانه ها جواب می دهد ، اما کسانی که دارای دامنه وسیع تر یا آشپزخانه با طراحی سفارشی هستند ممکن است مدل های بزرگتر را ترجیح دهند.

جارو برقی خوب چی بخرم

جاروبرقی

جارو برقی خوب چی بخرم یافتن بهترین جاروبرقی می تواند روند نظافت شما را بالا ببرد و یک تمیز کننده عمیق را به کف ، مبلمان ، پله ها و موارد دیگر تحویل دهید. جاروبرقی مناسب باید شامل ویژگی هایی باشد که بیشتر اوقات از آن استفاده می کنید و شامل ضمیمه هایی است که تأثیر واقعی در زندگی شما دارند – مانند یک وسیله اثاثه یا لوازم داخلی برای ریشه کن کردن موی حیوانات خانگی یا برس کف موتوری برای فرش های عمیق

علاوه بر این ، شما می خواهید یک جارو برقی برتر خریداری کنید که قابل اعتماد ، نگهداری آسان و ارزش عالی باشد. ما در مورد محبوب ترین جاروبرقی های موجود در بازار تحقیق و آزمایش کرده ایم تا به شما کمک کنیم موادی را که در هر گوشه از خانه شما را تسخیر می کند انتخاب کنید.

در اینجا ، بهترین جاروبرقی ها برای خانه شماست.