راهنمای خرید دستگاه اسپرسو خانگی

کدام نوع دستگاه اسپرسو خانگی است؟ سوپر اتوماتیک در مقابل غلاف در مقابل نیمه اتوماتیک
اولین چیزی که باید هنگام خرید دستگاه اسپرسو برای خانه یا محل کار تصمیم بگیرید این است که آیا یک اتومبیل فوق اتوماتیک ، یک غلاف یا یک نیمه اتوماتیک خریداری کنید. یک سوپر اتوماتیک قهوه را خرد می کند ، اسپرسو را استخراج می کند و حتی با لمس یک دکمه شیر را شیر می دهد. مارک های معروف شامل Saeco ، Jura ، Melitta ، Miele و De Longhi است. نیمه اتوماتیک نوعی است که توسط baristas در کافی شاپ ها استفاده می شود. در هنگام استفاده از نیمه اتوماتیک ، barista باید قهوه را با استفاده از چرخ قهوه جداگانه آسیاب کند و سپس portafilter را با قهوه تازه خرد شده آماده کرده ، اسپرسو را با استفاده از دستگاه اسپرسو نیمه اتوماتیک استخراج کرده و در آخر شیر را با دستگاه اسپرسو بافت دهید. استفاده از فوق العاده اتوماتیک نسبتاً آسان است اما در اینجا مواردی وجود دارد:

در صورت استفاده از دستگاه اسپرسو نیمه اتوماتیک و دستگاه قهوه ساز توسط شخصی که برخی از آموزش های اساسی قهوه را انجام داده است (به عنوان مثال دوره گروهی خانگی Barista Jetblack ) ، قهوه حاصل از نوشیدنی تهیه شده توسط دستگاه قهوه ساز فوق العاده اتوماتیک برتر خواهد بود .

دلیل اینکه طعم قهوه از ماشین نیمه اتوماتیک بهتر می شود این است که فشار دم بیشتر از آنچه در سوپر اتوماتیک استفاده می شود (9BAR در مقابل 2 یا 3) است. فشار بالاتر دم باعث استخراج غنی تر و کامل تر از طعم های قهوه می شود.

به این روش فکر کنید: اگر دستگاه های قهوه ساز فوق اتوماتیک قهوه را به اندازه دستگاه های نیمه اتوماتیک قهوه درست می کردند ، کافی شاپ ها نیاز به استخدام باریستا نمی کردند و به آن دستگاه های اسپرسو نیمه اتوماتیک براق ایتالیایی احتیاج نخواهند داشت! بنابراین برای راحتی کار فوق العاده اتوماتیک را انتخاب کنید . اگر کیفیت قهوه مهمترین نیاز است ، Semi Automatic را انتخاب کنید .

دستگاه های غلاف برای استفاده آسان بوده و نتیجه مطلوبی را حاصل می کنند. یک غلاف با قهوه پیش زمین پر شده است. سپس از دستگاه غلاف برای مجبور کردن آب گرم از طریق غلاف برای استخراج اسپرسو استفاده می شود. با این حال ، قهوه ای که آنها تولید می کنند دارای طعم ها و رایحه های خاموش است زیرا قهوه قدیمی مانده است. به همین دلیل ، اگر بعد از یک راه حل بدون سر و صدا قهوه هستید ، ماشینی لوبیا فوق العاده تمام اتومبیل را بیش از دستگاه غلاف توصیه می کنیم. اما اگر بعد از قهوه با کیفیت کافی نت در خانه هستید ، به یک نسخه کامپکت از همان دستگاهی که از کافه شما استفاده می کند ، نیاز دارید – نوع ماشین هایی که ما در آن تخصص داریم!

چرخ قهوه چقدر مهم است؟
اگر ما مجبور شدیم یکی از چرخ قهوه یا داشتن دستگاه اسپرسو را انتخاب کنیم اما هر دوی آنها نبود ، چرخ قهوه را انتخاب می کردیم! با استفاده از چرخ قهوه هنوز می توانیم از قهوه تازه دم شده لذت ببریم (غوطه وری ، ریختن اجاق گاز ، آیروپرس و غیره). اما با استفاده از دستگاه اسپرسو و بدون چرخ ، ما مجبور خواهیم شد از قهوه پیش زمین استفاده کنیم که اجتناب ناپذیر است. کمبود کرم وجود دارد و طعم آن صاف و کسل کننده خواهد بود. به نظر اشنا امدن؟ شاید شما از این نوع قهوه در کافه ها استفاده کرده باشید که قهوه آنها را قبل از خرد کردن بریزید و سپس آن را در مخلوط کن های قهوه خود بگذارید تا بی اثر شود. در اینجا چیزی است که شما باید در مورد قهوه بدانید:

قهوه زمین در عرض چند دقیقه کم رنگ است! شما نمی توانید اسپرسو فوق العاده ای در خانه – یا هرجای دیگر برای آن داشته باشید – بدون چرخ قهوه آرد با کیفیت خوب.

اگر قبلاً آسیاب قهوه ای با کیفیت خوب ندارید ، به راهنمای خرید قهوه چرخ نگاه کنید

دیگ بخار تنها ، مبدل حرارتی (HX) یا بویلر دوگانه (DB)؟
دستگاه اسپرسو دارای دو کارکرد اصلی است: 1. برای ایجاد اسپرسو و 2. برای بخار دادن شیر. مبدلهای حرارتی و دستگاههای دیگ بخار دوقلو می توانند اسپرسو و شیر بخار را به طور همزمان استخراج کنند. یک دستگاه دیگ بخار تنها می تواند یک یا دیگری را انجام دهد و سپس باید به کارکرد دیگری سوئیچ کند – که معمولاً حدود یک دقیقه طول می کشد. به طور کلی یک دستگاه دیگ بخار تنها از دستگاه DB یا HX ارزانتر است.

آیا دستگاه بویلر منفرد کافی خواهد بود؟
اگر دستگاه فقط به تولید یک یا دو قهوه به طور همزمان نیاز داشته باشد یا فقط یک قهوه سیاه فقط یک دستگاه دیگ بخار بیش از حد کافی باشد. با این وجود ، برای تهیه چند کافی شاپ ، یک دستگاه دیگ بخار تنها برای انجام کار از HX یا DB بیشتر طول می کشد. بنابراین اگر زمان ذاتاً ضروری است ، و یا ایجاد 4+ قهوه شیر در یک زمان اغلب اتفاق می افتد ، ممکن است یک DB یا HX سرمایه گذاری بهتری باشد.

اگر فکر می کنید یک دیگ بخار تنها دستگاهی برای شماست ، به برخی از دیگهای محبوب مشهور ما از جمله: Lelit PL41TEMD ، Rancilio Silvia ، Lelit PL42EMI نگاهی بیندازید.

انتخاب بین HX و DB
مبدلهای حرارتی و دستگاههای دیگ بخار دوگانه قادر به تهیه اسپرسو و شیر بخار به طور همزمان هستند. انتخاب مبدل حرارتی در مقابل دیگ بخار دوتایی معمولاً به ترجیح شخصی کاهش می یابد. برخی از دستگاههای مبدل حرارتی را ترجیح می دهند زیرا آب مورد استفاده برای تهیه آب باعث ایجاد ارتباط مستقیم با عنصر بویلر نمی شود و برای مدت زمان طولانی در دیگ نمی نشیند. برخی دیگر پیکربندی دیگ دوقلو را ترجیح می دهند زیرا دمای آب دم می تواند کنترل شود و عموماً سریعتر گرم می شوند.

حجمی یا دستی؟
یک دستگاه حجمی حجم آب از پیش برنامه ریزی شده را از طریق قهوه ها تحویل می دهد. با لمس یک دکمه ، دستگاه هنگامی که به اندازه کافی اسپرسو تولید شده است ، شروع به تولید می کند و به طور خودکار متوقف می شود. برای تولید اسپرسو در دستگاه دستی ، barista باید مراحل تولید را شروع کرده و هنگامی که به اندازه کافی اسپرسو تولید شده است ، آن را متوقف کنید. در عمل ، این یک فرایند معقول و منطقی است و ماشینهای بدون حجمی ارزان تر و قابل اطمینان تر هستند.

پمپ لرزش یا چرخش؟
برای ساخت اسپرسو واقعی ، یک دستگاه باید آب گرم را تحت فشار زیاد تأمین کند. این فشار تقریباً همیشه توسط پمپ تحویل داده می شود (گاهی اوقات اینگونه نیست – ماشین های اهرمی را در زیر ببینید). پمپ می تواند پمپ لرزش (پرنیان) یا پمپ چرخشی باشد. در اکثر ماشینهای خانگی از پمپ های لرزش استفاده می شود. آنها جمع و جور و نسبتاً ارزان هستند که در اندازه و قیمت دستگاه منعکس می شود. آنها آب را با یک جریان نسبتاً کم تحویل می دهند که کمتر از تکنیک مناسب و یا طراوت قهوه است. به همین دلایل ، یک پمپ لرزش برای دستگاه اسپرسو خانگی مناسب “مناسب” است – تا زمانی که در این طرح نیازی به لوله کشی دستگاه در آب اصلی نباشد. پمپ چرخشی انتخاب بهتری برای لوله کشی دستگاه در آب اصلی است.

پرفروش ترین دستگاه پمپ پرنیان “بدون سازش” Profitec Pro 500 است .

پرفروش ترین دستگاه پمپ دوار ما زیر 3K دلار ECM T Profi Rotary است و بیش از 3K آن Profitec Pro 700 است .

دستگاه های اهرمی
روزی ماشینهای اسپرسو پمپ های برقی نداشتند. به تازگی ، ماشینهای “پمپ” وجود ندارند که از یک اهرم برای فشرده سازی چشمه ای استفاده می کنند و سپس آب را از طریق قهوه مجبور می کنند. این دستگاه های اهرمی یک سطح کنترل و غوطه وری را در فرایند ایجاد می کنند که فراتر از حد دستیابی به دستگاه پمپ معمولی تر است.

انتخاب ما برای دستگاه اهرم است؟ آنها خیلی بهتر از Profitec Pro 800 نمی شوند .

کدام دستگاه؟
اینجاست که واقعاً انتخابی وجود دارد. پاسخ به ترجیحات شما ، فضای نیمکت موجود ، دکور تا حدی و بودجه بستگی دارد. مغازه ما را به عنوان نقطه شروع جستجو کنید. اما پس از آن برای مشاوره عالی با هیچ تعهدی با یکی از کارشناسان دستگاه اسپرسو ما صحبت کنید – هم اکنون با ما تماس بگیرید .